Als gecertificeerd

bedrijf vertellen wij

graag meer over ons zelf.

Hightech Infra

Wij lossen opdrachten op voor telecomaanbieders, energieleveranciers en mobiliteitsaanbieders bij de planning en aanleg van breedband- en energienetwerken.

Dankzij onze eigen planning en uitgebreide civieltechnische capaciteiten kunnen wij opdrachten snel, tijdig en probleemloos uitvoeren.

De vlotte uitvoering van bouwmaatregelen is voor ons van bijzonder belang. De tevredenheid van onze klanten heeft voor ons de hoogste prioriteit.

Kernwaarden

Toenemende complexiteit en bijbehorende contractvormen vragen steeds vaker om een integrale aanpak. Hightech Infra is hiervoor de ideale partner, die een proactieve rol inneemt en samen met u de uitdagingen aangaat.

Naast toenemende complexiteit spelen veiligheid, risico, duurzaamheid en milieu een steeds belangrijkere rol. Hightech Infra heeft de ervaring en kennis om in al deze disciplines het gewenste resultaat te leveren, in zowel grote als kleine projecten.

Hightech Infra zorgt ervoor dat de klant van begin tot eind ontzorgd wordt. Door klantgericht te handelen en snel en flexibel te schakelen, bieden wij een uitstekende samenwerking.

Ons doel

Hightech Infra wil bijdragen aan de wereld van morgen. Wij zijn ons bewust van ons maatschappelijk belang bij het ontwikkelen van een veilige, gezonde en duurzame werk- en leefomgeving. Wij streven naar de beste kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Continuïteit en een goed resultaat zijn hiervoor de basis. Wij willen een aantrekkelijke en inspirerende werkgever zijn. Daardoor trekken wij specialisten met kennis van zaken aan en voelen zij zich met ons verbonden.

Wij onderscheiden ons van anderen door disciplines te combineren en maximale synergie tussen sectoren en vakgebieden te realiseren. Hierdoor kunnen wij projecten realiseren van idee tot en met beheer en onderhoud. Zo ontzorgen we onze opdrachtgevers en geven we hen alle ruimte voor creativiteit en kennisontwikkeling.

Hightech Infra

Ons team staat altijd open voor nieuwe mensen die willen bijdragen aan ons werk! Wij vragen van u dezelfde toewijding aan de materie en betrokkenheid bij ambitieuze projecten. Van onze kant zetten wij ons in om u een voedingsbodem en belangrijke mogelijkheden voor professionele vooruitgang en uw persoonlijke ontwikkeling te bieden. Een aanzienlijk deel van het jaarlijkse budget van ons bedrijf wordt besteed aan de opleiding van onze medewerkers en het verwerven van nieuwe vaardigheden.

De HR-afdeling werkt volledig in overeenstemming met de Duitse normen. Bij de selectie, aanwerving en opleiding van onze medewerkers hebben wij een belangrijke visie: waarde bieden aan klanten en samenleving.

┬ę copyright 2023 by Hightech Infra / All Rights Reserved

Scroll naar boven